torstai 26. heinäkuuta 2012

Muruset

Ostin tosiaan Satulta nämä maiharit! Mulla oli ennen semmoset "neitimaiharit" Dinskosta, semmoset tosi sirot, mutta nyt on ollu hakusessa vähän jykevämmät bootsit.

Harmittaa, ku kengistä jäi nokka näkymättä joissaki kuvissa, mutta kamerasta loppu akku niin en voinut ottaa vielä parempia. Noi monot jakaa varmasti mielipiteitä, mut itte tykkään!♥ Tosin noi on vähän painavat ja näytän hassulta (ainakin näin aluksi) ku kävelen, mut luulis, että nuo olis paremmat jalalle mitä ne edelliset tyttömaiharit.

Sitten kävin vihdoin hakemassa noi tommoset Foot Balancet, sain joululahjaksi lahjakortin Intersportiin noihin pohjallisiin, mutta en oo oikee saanu aikaseksi hakee niitä...


"Parempaa vointia joka askeleella - Footbalance

Footbalance on yksilöllinen pohjallinen, joka muotoillaan ilmaisen jalka-analyysin perusteella niin, että se tukee täydellisesti juuri sinun jalkasi kaaria. Pohjalliset parantavat kenkiesi istuvuutta ja laittavat jalkasi oikeaan asentoon. Näin jalat toimivat paremmin, ja rasitusvammat vähenevät. Kun virheasennot korjaantuvat ja askel tehostuu, jalkasi myös väsyvät hitaammin.
Voit käyttää Footbalance-pohjallisia paitsi liikunnassa myös arjen riennoissa. Säännöllisesti käytettynä yksilölliset pohjalliset korjaavat koko kehosi linjausta ja ryhtiä. Tiesitkö, että jalan virheasennoista kärsii tietäen tai tietämättään noin 70 prosenttia suomalaisista?"

Eli toivotaan, että nämä minunkin jalkakivut vähän ny lieventyisivät, ku kävelen yleensä vähän väärin niin jalat on turhan usein ihan hemmetin kipiänä.

3 kommenttia:

 1. heii miten oot saanut tuosta viimeisestä kuvasta liikkuvan? :) haluaisitko kertoa mulle tarkasti miten sellainen tehdään ja millä ohjelmalla? kiitos jo etukäteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut tekee esim tämmösillä nettiohjelmilla:

   http://gickr.com/

   http://picasion.com/

   http://makeagif.com/

   Mutta mulla ei oo _mitään_ käryä noista, että minkälaista noista tuleepi. :D Teen itse GIMPillä (kuvanmuokkausohjelma), se on vähän monimutkaisempi, mutta sillä saa säädettyä ainakin tota aikaa kuinka kauan on mikäkin kuva. En tiedä voiko noissa nettiversioissa.

   Voin neuvoa ton Gimpin kans jos haluat? :) Voi tulla vain vähän sekavat ohjeet, mutta eiköhän niistä jotain selkoa saa. :D

   Poista
  2. ihana kun vastasit ja kerroit mikä kuvausmuokkausohjelma tuollaisen tekoon käy :) lataan tuon Gimpin itselle, niin haluaisitko sitten kirjoittaa siitä tarkemmin ohjeet! meielttömän paljon kiitos jo nyt <3

   Poista