maanantai 23. heinäkuuta 2012

Teineilyä ja itseruskettavaa


Eilen tuli tehtyä itse kuorintavoidetta, eli sekoittelin oliiviöljyä ja sokeria keskenään, ja tuo tökötti päihitti kyllä kaikki kaupan kuorintavoiteet. Tosin eihän se niin kivan ja söppelin hajusta sekä väristä ole, mutta silti.

Sen jälkeen piti vähän kikkailla, sillä mulla on itseruskettavana sellaista suihkurusketusainetta, mutta levitän sen ihan tavallisesti hansikkaalla/kinttaalla (tästä muuten suuri kiitos eräälle demittäjälle, joka vinkkas tuosta suihkurusketusaineesta ja muutenkin neuvoi). Kuitenkin se pullo oli vähän hankala, sillä sitä ei voinut läträillä iholle tuosta noin vaan, joten siirsin sen aineen Yves Rocherin itseruskettavan suihkepulloon.Se on siis tuommosta ruskeaa litkua, ja itse ostin tuon putilon ebaystä. Hintaa sille jäi ehkä joku 12€, ja se tosiaan kestää mielestäni kauemmin (normaalit itseruskettavat ei riitä minulla jostain syystä kovinkaan moneen kertaan), mutta silloin ekoilla kerroilla sitä lenteli hukkateille ihan hirveästi sen takia, koska se ei ollut tommosessa suihkepullossa. Lisäksi tuo kestää iholla _paljon_ kauemmin, viimeksi mulla taisi kestää rusketus hyvänä melkein viikon, normaalisti joudun lisäämään ainetta ~ kolmen päivän välein. Ja mulla on muutenkin ongelmana se, että rusketus lähtee halkeillen ja läikittäin, mutta tuon kanssa samaa ongelmaa ei ole ollut lainkaan.


Oli niin pirun kirkasta, että kamera imi minusta kaiken värin pois. :D Ajattelin tosin tehdä tästä jonkin toisen, hieman tarkemman, postauksen. Tänään tai huomenna ajattelin vielä laittaa yhden kerroksen, sillä haluan vielä astetta ruskeamman tuloksen. 


Tosiaan tuo on semmosta ainetta, mitä käytetään kauneushoitoloissa suihkurusketuksissa, mutta aivan hyvin se passaa tällaiseen kotikäyttöönkin. Iso pullo (litra) tuota maksais vain jonkun reilu ~30€, joten tuo tulee paljon halvemmaksikin pitemmällä aikavälillä. Eli suuren suuri kiitos sille demittäjälle, joka tästä demiin vinkkasi. Minulla tämä ainakin toimii. :) Ebayssä kannattaa käyttää hakusanoja spray tan tms, esimerkiksi tämmönen on yksi vaihtoehto:


Prosentti kertoo sen, kuinka tummaa rusketus on. Oma ruskettava on 12%.

♥: Meji

1 kommentti:

  1. Sulla on kyllä tosi upeet silmät! Ja kiva blogi, liityn lukijaksi :))

    VastaaPoista