keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Ja kaikki mitä piti tehdä voi jäädä huomiseen


Kirjan kappaleen otsikko kuvastaa fiiliksiäni tällä hetkellä aika paljon. En viitsi nyt hirmuisesti koulujutuista höpöttää, koska olen jauhanut niistä täällä melkein kyllästymiseen asti, mutta sen voin sanoa, että kohta puntit rupeaa vähän tutisemaan. Perjantaina on tekstitaidon koe, ja sanottakoon, ettei se ole ihan mun vahvin laji...Piti myös ottaa hiukan kliseisiä teekuppos-kuvia, mutta tuo muki on myös aika oiva kuvaamaan mun fiiliksiä tällä hetkellä. Tekis mieli näyttää vaan kaikille ja kaikelle pyllyä. Höhö, fffuuuuuuuu. Flunssaakin pukkaa päälle, mutta toivotaan, ettei se ihan mahottomaksi ylly.


Yhet ihanat saappaat tuli postissa, ja täytyy kyllä sanoa, että ne on aivan mahtavat! Kuva ei tee lainkaan oikeutta niille, täytyy ottaa joskus asukuvaa niin tulee paremmin esille.

 


Ja nilkkurit Dinskosta:

 


Nääkään ei näytä kuvissa niin hyviltä, jotenkin mummomaisen näköset tossa ku ne tököttää. Mutta vannon, että nekin näyttää sitten jalassa paljon paremmilta. ;)

Lupasin itselleni, että jatkan lukemista viimeistään puoli yhdeltä, eli nyt täytynee lopettaa.Tsemppiä kaikille muillekin, jotka tuskailevat yo-kirjoitusten kanssa. Koettakaa ottaa vähän rennommin, liika stressaaminen ei auta mitään (paraskin puhuja). 

PS. Tinypic vittuilee mulle, välillä se ei näytä kuvia ja muutenkin sen kanssa yhteistyö on ollut vaikeaa, joten olen ruvennut käyttämään photobucketia. Toivotaan, että sen kanssa pelittää, ja huikatkaa jos jotku kuvat ei näy, niin koetan korjata asian.

PPS. Näytän varmaan tältä sitten kun kirjotukset loppuu:
Ja tulosten tultua tältä:


7 kommenttia:

 1. ihanat noi ruskeet kengät ! rakastan ostella kans kenkiä <3

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat nuo DinSkon kengät! :D

  VastaaPoista
 3. voisin varastaa noi sun molemmat kengät <3 :D ihanat!

  VastaaPoista
 4. haha mulla on vähän sama fiilis kirjotusten suhteen :D

  http://suklaatilanne.blogspot.fi/

  VastaaPoista