torstai 20. syyskuuta 2012

Kun on tullut murhe luokse murheen luota lähdetään

Tänään illalla en oo oikee muuta tehnyt ku käyny kaupungilla, siivoillu sekä testaillu tuota Volumasteria.

 


Piti herutella noita uusia saappaita, onhan ne kivat! Tosin ne on vähän tosta polvesta isot ja välillä lörpöttää, mutta ei se mitään. Voihan niitä koettaa jotenki parannella, mutta en nyt vielä ainakaan jaksa. Tuon neulepaidan oon ostanu huutsikasta, harmittaa ku ei oo ihan istuva, mutta noin muutoin se on ihana! Sen pitäis olla joko vielä vähän pienempi, tai sitte yhtä kokoa isompi. Nyt se ei oo oikein kumpaakaan, ei timmihkö, muttei söpön löysäkään.

 Tällainen tulos tuli Volumasterilla, ja tykkään kyllä kovasti. Vielä tosin en voi lopullista mielipidettä sanoa, koska en tiiä vielä yhtään, että kauanko tää lopputulos pysyy. Joillakin tuo Volumasterin maaginen voima kestää seuraavaan pesuun asti, mutta mää pelkään sitä, ku tukka on muutenkin vähän paksuhko, että se lässähtää nopsaa.

Mutta se tässä on varmaan mahtavaa, että tätä tukkaa voi nyt pöyhiä! Sillon ku tupeeraan ja isken siihen mukavan lakkasuihkun (ja silti se lässähtää ~tunnin kuluttua), niin ei se kypärä oikein siitä mihinkään liikuskele, eikä sitä voi siis mitenkään pöyhiä ku on niin tönkkö. Mutta en tiiä mitä teen tälle mun otsatukalle, tekis mieli leikata otsis ku nää aina roikkuu naamalla, en vaan osaa laittaa näitä mitenkään. Tostakin kuvasta näkyy, ku ne tollai lörpsähtää nassulle ja tulee muuhun osaan hiuksia tuollainen kolo.


Haluaisin jonku tän tyylisen mekon yo-juhlaan. Jotenkin tuo on kivan talvisen värinen ku juhlatki on joulukuussa, ja talvena haluaisin hihallisen mekon. En tosin tiedä onko tuo liian arkinen (mulla on tää mekko eri värisenä ja oon suunnitellut käyttäväni sitä ihan arkenakin), mutta koruillahan sitä sais juhlavemmaksi. Ja mulla tuo on tosiaan vähän pitempikin, mitä tuolla mallilla. Pitää tuumailla :-)

10 kommenttia:

 1. oi, oot tosi kaunis ja sulla on kiva blogi :)

  http://justbewhatyoureallyare-jenna.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Vau, noin tuuhean tukanko tolla Volumasterilla saa! Kerro ihmeessä kokemuksia kuinka kauan toi tukka pysyi tollasena :P Voisin nimittäin hyvinkin ostaa tuon, jos se kerran noin hyvin toimii!

  http://the-nomi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, mennyt aivan ohi tämä kommentti. Voisin tehdä tuosta postauksen jossain vaiheessa. :)

   Poista
 3. sun vartalo on niin täydellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kaukana siitä höpsöliini! Mutta kiitos. :)

   Poista