torstai 13. syyskuuta 2012

Lancôme L'extrÊme + huvittava tekstitaito


Uskalsin myyjän palautteen perusteella ostaa ebaystä tämän ripsarin, ebayssä kannattaa tosiaan olla varuillaan, sillä monet ilkimykset myy ei-aitoja tuotteita. Palautetta kannattaa kytätä, ja tällä myyjällä jolta ostin ei ollut kyllä ainuttakaan palautetta siitä etteikö tuotteet olisi aitoja. Joten toivotaan, etten joutunut puijauksen uhriksi ;)


Tää on hauskan muotoinen puteli, liekkö Maybellinen Illegal length matkinut tuota kiemuraista ulkonäköä, ja molemmissahan on kuituja.

"- L'ExtrÍme Mascara pidentää ripsiä huomattavasti ja antaa niille jopa 60 % enemmän pituutta!
 
- L'ExtrÍme Mascara sisältää ainutlaatuisen FiberStretchT-yhdistelmän, joka koostuu synteettisten silkkikuitujen ja patentoitujen polymeerien yhdistelmästä. Tämä yhdistelmä levittää värin ripsen juuresta sen päähän ja antaa välittömästi lisäpituutta jopa 60 %
 
- Patentoitu harja yltää ripsen juureen saakka, erottelee ripset ja antaa niille pituutta
 
- Sisältää vahoja, pehmentäviä ainesosia sekä patentoituja keramideja, joiden ansiosta ripset eivät kulu ja ripsiväri pysyy hyvin koko päivän ajan
 
- Tuote on luonnollisesti silmälääkärien testaama"
Ensiksi täytyy vähän selitellä, eli kiire + ripsikampa rikki = hiukan klimppiset ripset. Yleensä laitan vähän maltillisemmin ja huolellisemmin, mutta nyt on ripset vähän klönttiset. Mutta aivan hyvältä ne näyttää minusta silti, ei se ole aina niin justiinsa. Sanottakoon vielä, etten ole ikinä ollut mikään meikkausguru, enkä kyllä tule ikinä olemaankaan.

Olin ihan WOW-fiiliksissä, ku laitoin tätä. Mun mielestä ripsistä tuli oikein mukavat räpsyttimet.

Mutta ongelmana mulla ei ole niinkään se, ettenkö saisi ripsiväreillä minkäänlaista volyymia, vaan ketutuksen aiheena on se, ettei mun suorat tönkköripset pysy taivutettuina kovinkaan kauaa. Ja tämä ripsiväri ei ollut tämän asian suhteen poikkeus.

Miten mun nokka on ton värinen, valotus taitaa hölmöillä..

Huomasin jo jonkin ajan kuluttua ripsivärin laitosta, että ripset eivät taaskaan jaksa pysyä ylhäällä. Tilanne ei ollut tuolloin ihan noin paha - kuva on otettu ~ 4-5 tunnin kuluttua ripsivärin laitosta, ja pari sadepisaraa kerkesi vähän latistaa lisää. Pointti kuitenkin on se, ettei mulla vaan kertakaikkiaan pysy ripset tommosina nätin kaarevina ja pitkinä, ei vaikka on vedenkestävää ripsiväriä, ei vaikka laitan molemmille puolille ripsiä ripsiväriä, ei vaikka lämmitän taivuttimen... Mitä tässä voi enää tehdä? En usko, että mitään.

Toisaalta taas mietin, että kun olen noin kova hinkkaamaan tuota väriä ripsiin, niin jospa liian paksu rakenne tekee sen, ettei ripset jaksa pysyä ylhäällä. Aion kokeilla nyt viikonloppuna eri tekniikkaa, eli laitan mahdollisimman hennosti ripsaria. Tosin olen aika skeptinen. Tönköt mitkä tönköt.

Laitan nyt pienen loppukevennyksen (joka ei naurata muut kuin itseäni). En mä voi mennä huomenna tekemään tekstitaidon koetta, ku mua vieläkin lapsettaa ihan liikaa.

Aineisto:


Malli vastausteksti:


Ehehehehe, veikkaan tosin, että virhe on tullut silloin kun ko. vastausteksti on kirjoitettu uusiksi tohon kirjaan, tai mistä sitä tietää. Saan kai puolustukseksi sanoa, että oon ihan hemmetin väsynyt?

4 kommenttia:

 1. iihana blogi ja sulla on kauniit silmät :-)

  VastaaPoista
 2. Hahah, ihana toi mallivastaus teksti :-D Sait mut hymyilemään :-D Ihana blogi sulla ja toi bannerin teksti on ihana myös ♥ Voi kun muistasin mistä biisistä toi oikeen on, ihan kielen päällä mutten muista vaan :-D

  http://marikaoaaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ihana jos sain hymyilemään! :D Ja kiitos!

   Ja se on Samuli Putron kappaleesta "Olet puolisoni nyt" :)

   Poista