tiistai 23. lokakuuta 2012

Ei niin hehkeänä

Päätin kummiskin lisätä tänne parit hömpöttely kuvat sunnuntailta, noin 99% kuvista oli aika hirveitä, mutta tässä edes "vähän" ihmismäisempiä otoksia.


Tässä näkyy mekko kokonaan, minä ainakin tykkään! Tosin tunsin itseni baarissa jotenkin ylipukeutuneeksi, mutta ei se haittaa.
Cullenit :-D
Käytiin tosiaan baareilemassa, mutta oli jotenkin tosi iso pettymys. En tiedä johtuko siitä, että on syysloma alkanut ja kaikkea, mutta jotenkin tosi ällöttävä meininki. Ei pitäis keskittyä muiden tekemisiin, mutta en mää jotenkin osannut kreisibailata siellä lähes alastomien ihmisten keskellä jotka vain saalistavat toinen toisiaan. :D En sitten tiedä oliko mulla jotenkin erilainen mielentila tai jotain, yleensä kyllä hulluttelen ja revittelen, mutta tuolla ei vain jotenkin huvittanut. Jotenki ällöö.

Loppuyö menikin sitten voivotellessa, kävin hakemassa pizzan ja päätin sitten levittää salaatit rappukäytävään 1. ja 3. kerrokseen, buu! Noh, tekevälle sattuu, mulle vain joskus vähän useammin. Rappukäytävä näytti lähinnä siltä, niinku joku ois sinne teurastettu kun salaatinkastikkeet oli pitkin seiniä.

Nyt pitäis kiirehtiä sitten suihkuun, meen ehkis kaverin kanssa tänään kahville ja sitten pitäisi käydä postissakin. Ja siivotakin muka pitäis, mutta taidan siirtää sen huomiseen... Ja siitä sitten ylihuomiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti