keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Helmee


En tajua taas vaihteeksi, että mitkä asetukset olin kamerasta räplänny päälle. :D Huoh! Toivottavasti kestätte rakeisia kuvia, toisaalta taas rajasin noita melko paljon, niin voi senkin takia tulla noin epäselviksi. Hmph.

Kävin tosiaan eilen kaverin kanssa kahvittelemassa, enkä jaksanut VIELÄKÄÄN hakea sitä kiharrinta postista, enkä jaksa varmaan tänäänkään. Laiska likka.

Ostin viime viikolla postista hirvittävän hyvän kalenterin, eikä maksanut ku 5 euroa. Siinä on sopivasti tilaakin kirjoittaa, yleensä on niin ahtaat rivit, ettei saa kirjoitettua juurikaan mitään.


Miten mää jaksan odottaa, että ois tammikuu? Oisin jo ihan intopiukeena jo rustailemassa kaikkea!

Ostin myös ebaystä jotain koristevärkkejä, mutta saa nähä uskallanko niitä laittaa. Äiti ainakin pelotteli, että kalenteri on todennäköisesti entinen minut tuntien ku "yhyhyhy, kaikki meni päin persettä". :D 

Oli vaikka minkä väristä "timanttia", mutta päädyin tommoseen tylsään shamppanjan väriseen. Tommonen sininen ois ollu aivan ihana kans. Otin tosi pieniä tommosia, jotain 1,5mm ja makso 1,92£ (1000 kappaletta), ja ilmaiset postarit.

Lisäksi ostin noita helmiä, ne oli 4mm, ja maksoivat 0,99£ (400 kappaletta), eikä näihinkään tullut postareita. Ei pahan hintaisia, mutta saa nähä mitä sieltä sitten tulee...

2 kommenttia: