keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Jatkoroikat


Vihdoin ja viimein ebaystä tilatut hiustenpidennykset saapuivat!
Toimituksessa kesti melkein kuukauden, mutta kinkeillä on kuulemma siellä jotku tsempalot, jotka myöhästyttävät postitusta. Ihan ymmärettävää siis, ja sehän oli jo odotettavissa, ettei hiukset Kiinasta hetkessä saavu.

Näin ihan ensituntumalta ihan hyvältä vaikuttaa, plussaa siitä, että viimeksi kun tilasin klipsit niin ne oli enemmän epätasaiset latvoista (se luki kyllä molemmissa kuvauksissa, mutta silti). Tilasin mustaa 50cm pitkät (#01 jet black) 100 grammaa, 40 osaa ja yhteensä 160cm leveä. Tummanruskeaa myös 50cm pitkät (#02 dark brown) 50 grammaa, 20 osaa ja "leveyttä" olisi yhteensä 80cm. Mun klipsit oli viimeksi 160g paksun tukkani vuoksi, joten toivon, että nämäkin riittäisivät suhteellisen hyvin. Tosin on mulla parit vanhat klipsit vielä jemmassa, jos tarttee laittaa vähän lisäystä esimerkiksi sivuun.
Koetin vähän mallailla noita, ja päänvaivaa tuottaakin se, että montakohan "kerrosta" olisi hyvä laittaa taakse - paljonko taas sivuille. Pitää vielä miettiä, ja laittaessahan sitä sitten näkee, että kuinka paljon vaikkapa taakse lopulta tarvitsee. Sisko suostuu mulle nuo laittamaan, oon linkannut sille jo varmaan sata ohjetta ja videotutoriaalia noiden laitosta. Tärkeintähän on, että laittaa hiusten kasvusuunnan mukaisesti, ettei oma hius vahingoitu. Sisko on kyllä aivan mestari kaikessa ja aina värkkäilee sitä sun tätä, joten olen aivan varma, että se tuonkin taitaa.

Lisäksi tilasin Dreamhairilta Supertapea. En jostain syystä oikein luota tuohon kiinateippiin, joten haluan tehdä varman päälle. Eipähän tarvitse voivotella jälkeenpäin, ettei ollutkaan tarpeeksi ytyä teippiä vaan tipahti alta aikayksikön.


Huomen aamulla pitäisi sitten värjätä tämä pehko. Mun lemppari väri oli loppunut (se Live-väri), ja muutenkin mustien hiusvärien kohdalla oli hirveä kato! Mustahiuksisten vallankumous? Oli oikeesti tosi monelta merkiltä just musta loppunut.

Kerron pidennyksistä vielä tarkemmin, kunhan tiedän niistä enemmän. Voi olla, että joudun melko rajusti vielä ohentamaan/kerrostamaan tätä tukkaa, vaikka vasta kävinkin tukkalääkärillä. Saa nähä mitä tästä tulee!

6 kommenttia:

 1. Onko tuo kuinka laadukasta hiusta? Haluisitko linkata tuon myyjän keneltä ostit :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin siis nämä:

   http://www.ebay.co.uk/itm/221126245224?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

   http://www.ebay.co.uk/itm/180789636654?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

   Eli myyjät oli sunnydeal2008 ja beautygirl200888.

   Ainakin tuntuvalta hyvältä, mulla ei tosiaan oo kokemusta muista hiuksista ku ebayn, joten sen takia oon vähän huono sanomaan juuta taikka jaata. :D Mutta ne mun klipsit oli muistaakseni tuolta sunnydeal2008, eikä ne menny vielä siinä ajassa miksikään mitä niitä käytin. Eli tosi hyvät oli, mutta myin ne sen takia pois, ku en jaksanut laittaa niitä klipsejä aina joka aamu päähän.

   Monesti ebay-hiuksista valitetaan sen vuoksi, että niistä lähtee hiusta irti. Pesin just äskön nuo mun hiukset, eikä ainakaan silloin lähtenyt juuri mitään irti, pari hiuskarvaa, vaikka en pidennyksiä ikinä tarpeeksi hellästi käsittele.. =D Paremmin osaan sanoa laadukkuudesta sitten, ku oon iskenyt ne päähän ja käyttänyt vähän aikaa. Voin tehdä vaikka niistä toisen postauksen sitten.

   Poista
 2. Millon teillä on Sarpan kanssa tuggabileet?

  Kampaajan kanssa tänää just puhuttii teippipidennyksistä, se sano että sillä oli ollut ja tippunu jos oli menny hoitoainetta vahingossa niihin teippeihin. Ois mahtava jos ois varaa ommeltaviin pidennyksiin :( Mutta kyllä te varmasti saatte hyvän näkösesti ne sun päähän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli jo tännää, se oli muuten vaan kylässä, mutta sitten tempastiin ja laitettiin. :D

   Siinä pittää olla kyllä ihan hirveen varovainen. :/ Monethan ihan ottaa teippipidennykset pois silikonisen hoitoaineen avulla, ku se irrottaa ne tosi hyvin. Käytän tosin sitä silikonitonta hoitoainetta, nii en tiiä onko mulla samanlaista vaaraa, ken tietää! Pitää kummiski varoa..

   Poista
 3. Itse olen aikoinaan käyttänyt juuri jotain Ebaysta ostettua superhalpaa teippiä ja sanoisin sen olevan vielä parempaa kuin nykyinen Dreamhairin teippi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeesti? :o Mää perhana menin lukemaan kauhutarinan netistä, että jolleki oli laitettu ihan tavallista teippiä tulemaan pidennysteipin sijasta. :----D Sain pidennysten mukana tosiaan tuon erillisen teippirullankin, ja voishan siitä seuraavalla kerralla kokeilla, että minkälaista on. Tyyristä tuo Dreamhairin teippi ainakin on, jos ei muuta..

   Poista