lauantai 6. lokakuuta 2012

Karhunpentu sairastaa


Ei voi sitte tämä sairastelu lähteä pois. Ihan hemmetin rasittavaa! Tänään ois ollu mukava työkeikkakin, ois samalla päässy katsomaan Sonata Arcticaa, mutta kuumeessa sinne on vähän paha mennä. Ärsyttää.

Tein sitten piristykseksi vähän pirtelöä, ku poikaystävä oli ostanut tommosen monitoimikoneen. Mua huvitti, ku se otti sen sieltä paketista ja tuo pömpeli olikin noin mini, hän ei sitte ollu malttanu lukea paketin kyljestä, että kuinka iso masiina on. Ei tuonne mahu paljo mitään. :D

Ja oli muutenkin vähän mutkia matkassa, en osannu aluksi käynnistää tuota (tai siis tolla läpinäkyvällä kannella se ei jostain syystä toiminut, wtf) ja sitten olin pistäny vissiin liian täyteen, ku tuolta kannun alapuolelta rupes tulemaan tota pirtelöä... Sotkua, sotkua. Mutta hyvää oli!


Elämää on piristäny ees vähän postissa tulleet paketit, mm. Longchampin vyö tuli! Ostin sen huuto.netistä (köyhä!), ja se on tosi kätevä. Se on toiselta puolelta musta, toiselta taas ruskea, sekä siihen on vielä kaksi solkea.Toisin kuin pöydässä, vyössä ei ollut minkäänlaista kulumaa. Muutenkin vaikuttaa tosi kestävältä ja jämptiltä kapistukselta.

Harmi, että tää sairastelu on vähän verottanut bloggailua. Ens viikolla viimeistään luulis olevan tämä tyttö aivan uudessa iskussa, ja ehkä silloin niitä päivänasujakin vähän näkyilisi.

PS. Oon ostamassa teippipidennyksiä, hui! Tai oikeastaan Hene lupas ostaa mulle ne valmistujaislahjaksi, tosin ostetaan ne ebaystä, niin ei ole mitkään überkalliit. Saa nähä, minkälaiset jatkoroikat sieltä tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti