keskiviikko 28. marraskuuta 2012

James Dean ♥

Tänään Satu kävi kylässä ja lätistiin niitä ja näitä, ja satuin taas sanomaan siitä, että sisustaminen ja muu siihen liittyvä ei oo oikein mulle vielä auennut, eikä mua hirveesti kiinnosta tätä kämppää koristaa.

Kuitenkin tänään Anttilassa näin valokuvakehyksiä, jotka oli ihan mukavassa alennuksessa. Oli niin isoja ja pieniä, ja niistä tulikin mieleen mun yksi iso haave mikä on vielä toteuttamatta. Oon koettanut netistä etsiä semmosia isoja julisteita mun lempi miehestä (sori Henkka), eli James Deanista. Niissä ei kuitekaan ole ikinä ollut mitään kivaa kuvaa, joten ajattelin ottaa selvää, että paljonko maksaisi jos teettäisi jossain kuvan/kuvia.

 

Mitenköhän tuota osaisi edes valita minkä kuvan teettäisi...

Mietin myös, että olisiko liian kliseistä muokata johonkin kuvaan jokin Deanin "sitaatti" tai joidenkin muiden mietelause Jamesista.

"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today."

"The gratification comes in the doing, not in the results."

"Trust and belief are two prime considerations. You must not allow 
 yourself to be opinionated."

" If a man can bridge the gap between life and death, if he can live on after he's dead, then maybe he was a great man."
 - James Dean

"He was very afraid of being hurt. He was afraid of opening up in case it was turned around and used against him." - Elizabeth Taylor3 kommenttia:

 1. Tyypistä vois löytyä kuvia ihan taidepostikortteina. Osta useampi ja tee sellainen kuvakollaasi seinälle ;) Nätit kehykset vaan ni kyllä passaa. Toi sitaatti vois olla siisti myös sellasena sistustustarrana (niitäkin voi teettä joillakin sivuilla oman tekstin mukaan).

  http://www.allposters.fi/ tuolta varmasti löytyy sopiva juliste ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä vinkkejä, varsinkin tuo sisustustarra-juttu! Mietin myös sitä, että jos sais tulostettua suht teräviä kuvia niin niistäkihän vois tehdä kollaasin..

   Mää oon joskus käynyt tuolla sivulla, mutta muistaakseni siellä oli vähän kalliit postarit. =( Mutta löysin ebaystä halvemmalla julisteita!!

   http://www.ebay.co.uk/itm/James-Dean-Posing-With-Camera-Icon-Poster-IC018-/330596432737?pt=UK_Collectables_Photographs_MJ&hash=item4cf9153b61

   http://www.ebay.co.uk/itm/JAMES-DEAN-IF-A-MAN-CAN-BRIDGE-THE-GAP-BETWEEN-LIFE-POSTER-NEW-PP30803-S17-/280997881423?pt=UK_DVD_Film_TV_Film_Memorabilia_LE&hash=item416cc7664f

   Poista