torstai 6. joulukuuta 2012

Elämä on juhla

Olipas se melkoinen aamu eilen. Piti meikata nopeasti aamulla, mennä kampaajalle, juosta kauppaan ostamaan rannekorut, kiiruhtaa kotiin syömään, kirmailla koululle ja kellon ollessa 11:56 (harjoituksessa piti olla klo 12:00) vaihtaa kiireessä rikkoutuneet sukkahousut toisiin... Mutta silti en juhlassa koheltanut mitenkään, hyvä minä!

  

Parempia kuvia mulla ei oikeastaan ole koululta, äitin ja iskän kamerassa saattaisi olla kuvia tilaisuudesta, mutta niitä tuskin saan itselleni aikoihin. Vähän on huonohkoja pällinaama-kuvia, mutta olkoot.

Juhlan jälkeen lähdettiin äidin asunnolle, ja äiti oli laittanut kotinsa tosi sieväksi sekä ilta oli muutenkin tosi hauska. Harmi ettei onnistuneita kuvia hirveästi ollut, ja osa näistäkin on vähän huonolaatuisia.

 
Kaverini Jussi koetti opettaa mulle kamerasta uusia ulottuvuuksia. :D

Oli ihana saada kukkia, ja lahjaksi sain kaikenlaista, mm. lahjakortin kauneushoitolaan (♥) sekä rahaa. Mulla on vielä ensi lauantaina toiset juhlat, toivottavasti ovat yhtä lämminhenkiset ja ilontäyteiset mitä nämäkin kekkerit.

Lemppari!Tänään kun aukaisin lahjat ihastelin tätä pitkän aikaa, sain tämän poikaystävän porukoilta. Aivan mahtavia kuvia ja kaunis idea, voisin tehdä tästä kirjasta joskus erillisen postauksenkin.

Vanamo-rannekoru ja astioita.


Sain myös ihania ja hupaisia kortteja, ja tässä yksi niistä. "PS. Eivät sitten S-marketissa myyneet yo-kortteja. Olivat vissiin sitä mieltä, ettei ketään lakiteta itsenäisyyspäivänä. :D"-teksti luki kortissa, ja Samuli olikin nokkelana taiteillut linnulle lakin päähän. Aww!

Sitten suunnattiin baariin, iskäkin tuli mukaan ja sen kunniaksi vedettiin myös sen bravuuri muuveja. Oli ihan tolkuttoman hauskaa, kuvia on tosin ainoastaan mun ja Terhin höpsöttelyistä.


Tämän postauksen teossa on mennyt jo kohta kaksi tuntia aikaa, kuvia oli niin valtavasti, mutta harva valitettavasti oli kovin julkaisukelpoinen. Mutta kaiken kaikkiaan oli ihana päivä, ihania ihmisiä, ihanaa syötävää ja juotavaa, ihanaa musiikkia baarissa..

Päivän sana: ihana. Olkaa tekin ihania!

10 kommenttia:

 1. En muista, onnittelinko jo sinua vai oliko se joku muu.. Mutta onnea joka tapauksessa!

  Naureskelin myös tolle korttijutulle.. On se hyvä, että mielikuvitusta riittää, kun kaupan valikoimat on puutteelliset. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!!

   Muakin naurattaa aina tuo kortti kun näen sen, itsellä ois saattanut mennä sormi suuhun, mutta hyvä että idearikkaita ihmisiä vielä löytyy. :D

   Poista
 2. Näytti olevan hyvät juhlat, onneksi olkoon vielä! :)

  VastaaPoista
 3. paljonpaljonpaljonpaljon onnea! :---)

  VastaaPoista
 4. Onnea ihan hirrrrrrmuisesti sulle :)

  VastaaPoista
 5. Oi että joku osaa olla kaunis..! Onnee lakista! :)

  VastaaPoista
 6. Ootpas nätti! Onnea lakista :)
  +Ihana ulkoasu

  janinastyle.blogspot.fi

  VastaaPoista