keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Hou hou

 

Blogger tulvii joulujuttuja, mutta eikö se ole ihan normaalia tähän aikaan vuodesta. ;)
 
Tämän näköisenä lähin viettämään joulua, mutta eihän siinä kauaa mennyt kun vetäsin kalsarit päälle syönnin jälkeen, äidille kun yöksi jäinkin. Äidillä en jaksanut kameraa paljon kaivella, mutta tuli kännykällä otettua parit kuvat syömingeistä.


Tuo paita on ostettu huuto.netistä, en enää muista sen merkkiä, farkut on H&M. Oon vaan vähän epäonninen, tohon toiseen polveen tuli hirvee reikä kun kerran kiireissäni vetäsin nuo pöksyt jalkaan niin toinen koipi huljahti vähän tuosta reiästä läpi, ooooooops!Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi, tosin ihme kyllä tänä jouluna en ämpännyt ittiäni aivan yhtä täyteen mitä yleensä. Olin vaan vähän vaisuna kun oli vissiin kuume nousemassa, ja edelleen on tukkoinen olo.

Sisko oli myös taiteillut meille kaikille nimikkopiparit, ihana. :-) Glögiäkin naatiskeltiin, ja illasta juotiin siskon ja äitin kans vähän kuohuviiniä ja punaviiniä, mää tosin tyydyin vaan tohon Fresitaan. Punaviini ei oo mun juttu, hyi.

 
Tuo toinen kakku on mun tekemä juustokakku, siitä vaan tuli tosi ruma ku mää en jaksanut oottaa, että tuo kiilteeksi tarkoitettu vadelmasose jäähtyy. Tuloksena kakku jonka ristin aknekakuksi. On vissiin muuten sukuvikana tuo ettei leipomukset oo mitenkään hirveen nättejä, äitiki sanoi, että näyttää siltä niinku olis lähinnä papanoita sen kakkunsa päällä.. Hyvät on ollu taas jutut. Ja Mörkökin sai paketin. ♥

Tiistaina mentiin sitten isän luo, siellä myös syötiin ja höpöteltiin sekä tänään käytiin mummun ja papan tykönä nauraa rätkättämässä, mummu setitti hyviä juttuja.

Se siitä joulusta ja nyt odottamaan ensi joulua, seuraavaksi vois ruveta keskittymään siihen, että jaksaiskohan tuota mennä kyynerpäätaktiikan kera alennusmyynteihin. How about you?

2 kommenttia: