perjantai 25. joulukuuta 2015

Tättärää

Hmm.

En oo lukenu (saatika kirjottanu) blogeja pariin vuoteen. En tiiä miksi ei ennää kiinnostanu. Kaikki oli jotenki niin samaa sutturaa, että ei vaan napannu. Mutta nyt aattelin omaksi iloksi ruveta raataileen jotahi. Mietin aluksi, että poistanko kaikki nuo vanahat höpönlöpöt, mutta emmää tohi. Vaikka ne on noloja, niin ne on vähä niinku vanahaa päiväkirjaa lukis. Voipi olla, että ne mennee josahi vaiheesa piiloon kuitenni.


Ehämmää ossaa ees koko blogspottia käyttää :-D Nopsaa ne asiat unehtuu! Ja olin unohtanu myös sen, että kuinka hias tämä mun kannettava on..

Tuntuu aina, että elämäsä ei mittää tapahu, mutta ku miettii vaikkapa vuojen takasta elämää, nii oha sitä ollu kaikenlaista. Niin mukavaa ku paskaaki. Tukka on muuttunu punasesta tummaksi, suorasta säkkäräksi. En asu ennää yksiösä vaan kolomiossa. Ennen oli yks koira, nykyään on toinenkin. Meikä on myös kasvattanu elopainoa muutamalla kilolla, hups.

 
 
 


Mörkö sai 11.10.2015 siskon nimeltä Lyyli. <3

Pittää ruveta opettelleen, että miten tätä ulukoasua muokattiinkaan. Olin ennen kunnon guru kaikessa tekniikkaan liittyvässä, mutta tuntuu ettei nykyään tajua ennää mistään mittään. Vanaha ja rupsahtanu harakka. x)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti