sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Koetin keksiä hyvää otsikkoa. En keksinyt.

 

Mää oon varmaan viimesen vuoden ollu äärettömän väsynyt. Unettomuus on ollu erilaista mitä ennen, silloin en meinannu saaha unta, mutta ku nukkuin niin nukkuin niinku tukki. Nykyään saatan saaha unta, mutta heräilen jatkuvasti. Ja sekös vasta väsyttääkin, ku nukkuu vaan pätkissä. Tännään mm. etsin vitamiineja mikrosta, olin laittamassa puuroa jääkaappiin valmistumaan ja meinasin laittaa vielä maitorahkaan ketsuppia. Ja varmaan silmäpussitki kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. <3

 

Käytiin lomalla turisteileen Torniossa, vedin käteen enkä jalkaan (lapaset) ku oli niin kylymä autossa. Tolvana kävi nuuskakaupassa, ja sitte mentiin jonottaan kalijakauppaan niinku mummot ruokakauppaan. Ja sielähä oli jonoa! Ei sentään kyynärpäitä käytetty. Oikiasti ootettiin vaa autossa, että janoisimmat pääsevät menemään ensin. Sitte käytiin viiden tähden ravintolassa eli Raxissa, pizzaslaisseissa oli yks salami per pala. Järisyttävää makuelämystä. Sitte käytiin shopaileen Anttila Outletissä, univelan takia hihittelin noille.. Mitä noi ny on. Toi eukko oli niin puoleensavetävän näkönen, että kolmen euron hintaan oisin voinu sen kotiuttaakin ja pystyttää sen johonki nurkkaan töröttään ja toivottamaan vieraat tervetulleiksi.


Mää en muista mikä joulunpäivistä se oli, mutta mentiin siskolle syömään jouluateriaa ja juomaan sufeet. Ruvettiin pelaan saksalaista unoa ja Afrikan tähteä, ja sitten meidät vahingossa ohjattiin viinakaapin saloihin. Ei ees menty yhille ja silti kävi näin. :'( Mutta oli ihan helekkarin hauskaa, varsinkin saksalainen uno!

 

Suosittelen kaikille aloittamaan saleilun 24.12. Saa mokailla ihan rauhassa ja pohtia sormi suussa, että mitäkä sitä tällä vehkeellä tehhään. Ei ollu ristinsielua mailla eikä halmeilla (okei, aluksi oli viis, sitte oltiin kahestaan).

Sattu puseroon sopiva salibiisu sattumalta, rokrok!

 Parempaa elämää koitetaan täsä suorittaa (niinku monet muutki tammikuussa), ja yllättävän hyvin on alkanu lähteen käyntii. Ennää en vedä joka päivä suklaata tai sipsiä naamariin. Ja äijänkäppyrälle sannoin, että nyt et sitte ostele mulle kaikkia hyvvää, mutta silti kerran kiukuttelin että hae perhana jotaki mättöö! No joo, mua ressas tentti, mutta repsahus mikä repsahus. Ohan niitä ollu kyllä sata muutakin, mutta yleensä viikonloppuisin. Höhöhö.

Loppuun vielä vähä kuvia raksuista. <3

Käytiin kasvattajan koirareffeillä. Lyyli möllötti eikä alakanu kettään. Näyttääki ihan omistajaltansa (minulta) kotibileissä.

"Ruokaa. Heti."
Mörkö näyttää kerranki sievältä kuvassa, mutta Lyyli näyttää just siltä, että sillä ei pyöri päässä edes silmät.
Lyyli rentoutuu
Teetätin ifolorilla vielä julisteet. Hyvät tuli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti