sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Pitkästä aikaa höpöhöpö-ostoksiaKädet näyttävät pakkasilla tältä. Ai että, ihan niinku vanahalla miehellä - yhtä ruttuset ja paksut. Piti siis saaha jotaki tujumpaa tököttiä, ku ei tahtonu mikkää auttaa. Naama on yhtälailla koppura, sitä kiristää ja näytän ihan elottomalta. Päänahastaki lähtee mukavia mannerlaattoja ja sääret pöllyää ku pöksyt ottaa pois jalasta. Lempi vuodenaikani on aika armoton meikäläiselle, mutta ei se silti estä siitä nauttimista.

Yves Rocherilla oli toimitus nolla euroa, joten pihinä opiskelijana päätin käyttää tilaisuutta hyväksi. Tilaajalahjana tuli Riche Creme Seerumi.

Riche Crème ravintolisä, kasvipohjaiset omega 3-6-9-rasvahapot

Vuodet kaunistavat. Ihosi on hauras ja herkkä. Se myös vaatii entistä huolellisempaa hoitoa ja enemmän ravinteita.
Jotta ihosi saisi tarvitsemaansa hoitoa, Yves Rocher'n kasvibiologian tutkijat ovat kehittäneet uudenlaisen, ihon ravintotasapainoa korjaavan hoitotuotteen, joka sisältää kasvipohjaisia omega 3-, 6- ja 9-rasvahappoja.
Nämä soijaöljystä saatavat kolme omega-rasvahappoa tasapainottavat ihon ravintovarastoja tehokkaasti ja vaikuttavat kokonaisvaltaisesti iän merkkejä vastaan.
Tasapainottava hoitotiiviste täydentää päivä päivältä ihon ravintovarastoja sekä palauttavat ihon tasapainon ja elinvoiman.
Tulos: iho on sileä, kuulas ja silkinpehmeä. Kauneuden uusi aika alkaa.

Tuotetta voi käyttää tavallisena päivävoiteena tai kuukauden kuurina Levitä aamulla hyvin puhdistetuille kasvoille. Lämmitä tiivistettä käsissä ennen levittämistä iholle.

Minä en noista höpönlöpöistä mittään ymmärrä, käytännössä pelkkää sanahelinää, mutta tuloksena oli kyllä sileä, kuulas ja silkinpehmeä iho. Kerranki sitä mitä luvattiin. Auttaa varmasti saamaan vähän eloa tähän nassuun. Jotku piti tätä liian rasvasena tuotteena, meikäläiselle ei lainkaan liian rasvainen. Toki kestää vähä aikaa kuivua, mutta ei se mua haittaa. Haju oli vähän tyypillinen YR-haju. Mutta tavallaan mää salaisesti toivon, että tää osoittautuis loppujen lopuksi paskaksi tuotteeksi - ei huvittais maksaa 49,90€ ittiään köyhemmäksi jatkossa. :| Mutta mitä sitä ei ihastuksensa etteen tekisi. 

 
Hydra Végétal, Hydrating Cleasing Milk 

Unohda puhdistustuotteet, jotka jättävät ihon kiristelevän kuivaksi! Samettinen emulsio poistaa viimeisetkin meikin jäänteet ja epäpuhtaudet hellästi ja miellyttävästi. Vaahteranmahla kosteuttaa ihoa syvältä, ja iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja sileältä.

Kasvipohjaisia ainesosia: vaahteranmahla. 

Tää oli aika perus, kuten lupaa, niin ei jätä ihoa kiristäväksi. Ei jäänyt muuta mieleen. Alennus hinta oli 4,90€, normaalia hintaa (kymppiä) en tästä kyllä maksaisi.

Pure calmille, Face & Body comfort cream
Lempeä suosikkituote hoitaa kaikkia ihotyyppejä. Hellävarainen ja pehmeä voide imeytyy nopeasti kosteuttaen, pehmentäen ja suojaten ihoa. Hemmottele ihoasi aamusta iltaan!

Hyvä voide! Kosteutti oikeasti nämä korppukädet, pari tuntia voiteen laitosta eikä oo hävinny vaikutus vaikka oon pessy käsiäkin tässä välissä. Pärstään kans sopi tämä mainiosti, ja varmasti kosteuttaa koivetkin. Harva rasva tehoaa näin hyvin mun ihoon. Mulla oli joskus tästä se pelkkä naamarasva-versio, tykkäsin siitäkin, mutta tää on kyllä monikäyttöisempi. Ja sen litrahinta oli 118€, tämän 31,20€... :D Alennuksessa tämä makso 3,90€, normihinta 7,90€. Maksaisin kyllä tuon oikeankin hinnan, tää on tosi riittosaa. Haju on kyllä perus YR, mutta ei ennää haise levityksen jälkeen.


Ja vielä tämmönen pieni ja söpö suihkusaippua. Huikeen makosan hajunen. Yleensä suihkugeelit on semmosia imeliä tai tosi äkäsiä. Tää on namiskuukkeli. Mutta pieni törppö vain, iloa ei kauaa kestä. :-( Maksoi 1,50€. 

Eli kaikenkaikkiaan seerumi, puhdistusemulsio, rasva ja piskuinen suihkusaippua maksoivat yhteensä 10,30€. Kyllä tarjoushaukka oli taas loistava työssään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti