perjantai 29. tammikuuta 2016

Reenin tynkää ja ryysyjä


En tiiä kehtaanko myöntää, mutta tilasin KuntoPlus-lehden, jotta saan tilaajalahjaksi reenivaatteet :--------D Ei maksanu ku 16,90 ja kolme numeroa. Nää on hyvän tuntoset kamppehet, kävin jumppahumpalla jo kerran noissa pöksyissä.


Alkuviikosta päästiin käymään niin hyvään aikaan, että kehtas ottaa pari kuvaakin salilla ku ei ollu paljoa porukkaa. :D Yleensä ei vihti. Jaksaisin tehä lantionnostoja painavemmillakin painoilla, mutta en uskalla tehdä tangolla. Yhyy. 


Tää on paras keksintö ikinä mun surkeille vatsalihaksille. Sain aina niistä koulun lihaskuntotesteistä vatsoista (ja myös käsistä) nelosen, niin tän avulla saa tehtyä helpommin sarjan loppuun asti. Eikä tartte selkä lattiassa kiinni kyyhöttää. Googlasin tätä niin tää on puolipallo/bosupallo, meinasin aluksi että vois ostaa kotia tämmösen, mutta enpä ostakaan ku makso vähän turhan paljon opiskelijabudjetille. :-(


Ostin palkkariksi jonku aikaa sitten Star Nutritionin Whey-100. Mää en näistä mittään tiiä, kuhan litkin epätoivosena jotaki. Ennen join Whey-80, sen ansiosta lenteli lintusparvet ja hirviä olo tuli joten syötin sen ukolle. Se kärvisteli sen loppuun, mutta maha kipiäksi silläki tuli. Makuna siinä oli minttusuklaa ja se oli aivan hirveä, luin vielä arvosteluista että se ois tosi hyvvää, mutta hui kauhia paikka. :D Suklaakaan ei ollu mikkää älyttömän hyvä. Minttusuklaa oikeen jäi kurkkuun sillain närästään, ja pyrki ulos.

Aattelin, että onko nämä palkkarihommat sitte siinä, mutta sitten päätin kokeilla tuota Whey-100. Kalliimpaa se oli, mutta ei oo pahhaa oloa _yhtään_. Oon lätränny tota rasvattomaan maitoon, ku jäi traumat siitä minttusuklaasta. Makuna vaniljapäärynä, ja tää on oikeesti hyvvää! Aavistuksen liian makiata, mutta hyvvää. Niinku villevallaton.

Paskalaatusia kuvia, mutta mun kännykkä koko ajan vihjailee että akku lopussa, otapa vauhilla ne fotot. Ei kerkiä siinä sitte tarkentellee tai asettellee. Järkkäriä en oo jaksanu kaivaa kaapista, ja siihenki tarttis uuen objektiivin.

Mulla on yhet reenihousut, mutta esittelen ne ens kerralla ku varsinkin niistä otetut kuvat oli paskoja. Lisäksi ostin yhet naminamikengät, joilla kasvan pituutta ~180cm asti, mutta niistäkin lisää sitten joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti