tiistai 19. tammikuuta 2016

Senkin ääliöt
Jaa mitenkä sitä ossais tästä kirjottaa korrektisti, ku vituttaa nämä höpötykset nii paljo. Jos oot urheilullinen, nii saat haukkua muita laihaläskeiksi. Jos oot kurvikas, nii saat haukkua laihoja pakkasen raiskaamiksi pulukannaruiksi. Jos oot laiha, saat haukkua pyöreämpiä ihmisiä ties miksi ihrapalloiksi. Jne. jne. jne.

Mää en ymmärrä miten ihimiset tullee niin sokeiksi. Sillon ku mää olin tämä "pakkasen raiskaama pulukannaru", nii kyllä mää osasin pittää muun mallisia kroppia kauniina. Nyt ku oon vähä rotevoitunu, niin laihat tytöt voipi olla aivan sieviä tsirpuloita minun mielestä.

Jokaisella on toki omat kauneusihanteensa. Mutta jos oot kropanmallia X, niin miksi pittää pittää sitä ainoana kauniina vartalonmallina?Toki ymmärrän sen, että liika on liikaa. Mutta esimerkiksi jotku ovat luonnostaan tosi pieniä, ja ne on minusta sieviä siroine kroppineen. Samoiten kurvikkaat naiset on kauniita. Välimallit näistä on kauniita. Naiset on kauniita. Tai no saattaa jotku miehetki olla kauniita.

Itellä on ainaki itsetunto noussu vähän, ku oon lopettanu kaikenmaaman negatiivisten ajatusten kanssa rypemisen. Työstettävää vielä on (ja paljon), mutta silti.

Ajatelkaa kauniisti äläkääkä rumasti. Ääliöt ei oo ikinä kauniita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti